TAGA Harmony presenteert TSW-212 SE subwoofer

0
TAGA Harmony

TAGA Harmony heeft een nieuwe subwoofer uitgebracht: de TSW-212 SE. Waarbij SE staat voor Special Edition, dus de speaker is weer net wat beter.

De TSW-212 SE is een Special Edition van TAGA Harmony. Hij is voorzien van een 12 inch driver en een klasse AB-versterker met een continu-vermogen van 240 Watt (piek tot 750 Watt). De ruim gedimensioneerde voeding beschikt over genoeg ademruimte. Praktisch is de geïntegreerde clipping-limiter. Deze zorgt ook bij extreem hoge belasting voor een veilige werking van de subwoofer. De SE-versie is in principe gelijk aan het seriemodel qua gebruikte schakelingen. Echter, TAGA Harmony heeft in de SE-variant gekozen voor onderdelen van net weer betere kwaliteit. Verder is de driver aangepast en is voorzien in een verbeterde inwendige structuur. Het grotere volume en hogere mate van hardheid van de gebruikte materialen zorgen daarbij eveneens voor geluidsverbetering.

Instelbaar

De nieuwe telg van TAGA Harmony beschikt over een hogere dynamiek dan het ‘standaard’-model. Ook de reactietijd op snelle veranderingen in geluid is verbeterd. U kunt de scheidingsfrequentie naar wens instellen op een waarde tussen 30 Hz en 200 Hz. Verder is voorzien in een faseregelaar (0-180 graden) en – desgewenst – automatisch mee in- en uitschakelen met de rest van de installatie. Een praktische toevoeging in ieder geval voor een ieder die zoekende is naar wat meer laag.