10.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Kemp Elektroniks importeur Telos Audio Design

Kemp Elektroniks importeur Telos Audio Design

0
Kemp Elektroniks importeur Telos Audio Design
Een USB-filter van Telos

Sinds kort is Kemp Elektroniks importeur van Telos Audio Design, dat unieke accessoires ter vermindering van ruis levert.

Kemp Elektroniks is de kersverse importeur van  Taiwanese merk Telos Audio Design. Deze fabrikant wordt – zo meldt Kemp – wereldwijd geroemd om hun unieke accessoires van excellente kwaliteit: ‘Het reduceren van welke ruis dan ook is waar het hier om draait. Ruis maskeert onder andere details die je wel zou horen zonder die ruis. Deze wordt bij Telos gereduceerd door ofwel elektronisch in te grijpen middels hun “active noise cancelling” technologie, ofwel passief door middel van hun speciale zogenaamde “precious rare earth elements”’. Als voorbeeld noemt Kemp een parallelle USB-verbeteraar waar zij – zo lezen we in het persbericht – zeer enthousiast over zijn.

Zelf luisteren op de XFI

Mocht u zelf eens willen horen wat dit soort zaken precies voor invloed heeft op de geluidskwaliteit dan kan dat binnenkort. Op de komende X-Fi worden deze accessoires namelijk doorlopend actief gedemonstreerd. Meer informatie over de producten van Telos vindt u verder op de productpagina van deze fabrikant bij Kemp. Er is in ieder geval een uitgebreid scala aan producten onder de vlag van het merk Telos beschikbaar; voor elk (en ook elke toepassing) wat wils.