11.6 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Personal Audio Panasonic presenteert HD610N hoofdtelefoon met NC

Panasonic presenteert HD610N hoofdtelefoon met NC

0
Panasonic presenteert HD610N hoofdtelefoon met NC

De nieuwe Panasonic HD610N volgt de trend betreffende noise cancelling (NC), daarnaast is de al even trendy spraaksturing via Google Assistant mogelijk.Noise Cancelling ofwel NC is een van de dingen die je steeds vaker terug ziet op hoofdtelefoons, net als de integratie van slimme assistenten. NC spreekt voor zich: wie wil er niet liefst zo stil mogelijk genieten van muziek? Het nut van slimme assistenten – die steeds weer in opspraak raken vanwege inbreuk op privacy – laten we wijselijk in het midden. In ieder beschikt de nieuwe Panasonic HD610N over zowel NC als de mogelijkheid om via Google Assistant spraakcommando’s te geven. Het betreft een draadloos over ear-exemplaar dat gebruik maakt van actieve noise cancelling. Mocht u even kort een gesprek willen voeren of naar de buitenwereld luisteren, dan hoeft de hoofdtelefoon niet afgezet te worden. Even een hand op de oorschelp leggen pauzeert de afspelende muziek en regelt een versterkt omgevingsgeluid. U kunt kiezen uit verschillende NC-niveaus. Direct via de hoofdtelefoon of de bijbehorende app. De Panasonic HD610N kent een adviesprijs van €299,99 en is vanaf volgende maand leverbaar in de kleuren zwart en bruin.

Panasonic HD305B: voor gamers en home cinema

Tegelijk met de HD610N brengt Panasonic ook een andere hoofdtelefoon uit in de vorm van de HD305B. Deze is bedoeld voor gebruik in combinatie met een smart tv en geoptimaliseerd voor gaming. Ook deze Panasonic is draadloos en werkt via Bluetooth. Via een knopdruk kan geschakeld worden tussen beschikbare equalizer-modi. De Clear Voice Mode zorgt voor verbetering van spraakverstaanbaarheid bij films. Qualcomm’s aptX low latency codec zorgt voor een mooi synchroon lopend geluid bij het beeld. Mocht u het willen, dan kan er ook via een bekabelde verbinding geluisterd worden. Aan de HD305B hangt een prijskaartje van €179,99 en hij is vanaf ongeveer nu leverbaar.