20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi 432 EVO en Conquistar opnieuw op XFI

432 EVO en Conquistar opnieuw op XFI

0
432 EVO en Conquistar opnieuw op XFI

Ook dit jaar werken 432 EVO en Conquistar – beiden afkomstig uit België – samen op de XFI. Een interessante combi die zonder meer (weer) voor luisterplezier gaat zorgen.

De XFI zit er weer aan te komen en dus druppelen de aankondigingen en persberichten rondom dit evenement weer binnen. Altijd leuk, en  we proberen er oveel mogelijk van mee te pikken zodat u straks goed beslagen ten ijs komt. Zo is inmiddels bekend gemaakt dat 432 EVO (ontwikkelaar van hoogwaardige muziekservers) en Conquistar (fabrikant van Hybride Ribbon luidsprekers), dit jaar opnieuw samenwerken in kamer 17 op de X-FI show. Beide bedrijven zijn overigens afkomstig uit België.

Live 432-conversie of bitperfect

‘We kunnen heel veel vertellen over wat deze set nu zo bijzonder maakt, maar je ontdekt onze München 2019 set die we weldra verhuizen naar kamer 17 op de XFI show, in de video van AVShowrooms’, aldus het persbericht (video onderaan het bericht). De 432 EVO MASTER staat dit jaar in kamer 17 bij 432 EVO, en bij Ultisone in kamer 21. In één van de kamers kunt u de live 432 Hz omzetting ervaren, en in de andere kamer wordt in bitperfecte modus gespeeld: voor elk wat wils dus.

https://www.youtube.com/watch?v=DmuKZrmCqv0