11.5 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Grimm Audio toont MU1 en LS1be op XFI

Grimm Audio toont MU1 en LS1be op XFI

0
Grimm Audio toont MU1 en LS1be op XFI

Op de XFI 2019 toont Grimm Audio de MU1 muziekspeler in combinatie met de LS1be. Beluister de combi in kamer 31.

Grimm Audio laat u op de XFI komend weekend luisteren naar de MU1 muziekspeler, gecombineerd met de LS1be. ‘Deze elegante combinatie heeft een weergavekwaliteit op het allerhoogste niveau. Maar de MU1 is natuurlijk ook te combineren met uw eigen DA converter. De MU1 speelt locale en netwerk files en streamed muziek van het internet. Door de Roon Labs interface is de bediening hiervan zeer comfortabel. Ook externe digitale bronnen zoals CD en televisie zijn aan te sluiten op de MU1. Alle bronnen worden met een fpga gebaseerde upsampler van zeer hoge kwaliteit omgezet naar hoge resolutie en de beroemde lage jitter klok van Grimm Audio zorgt voor een ongekende stabiliteit en rust in het geluid’, aldus de fabrikant.

Kabel

Ook nieuw op de XFI is de SQM kabel. Deze kabel perfectioneert de filosofie die eerder in de TPM en TPR producten te vinden was: minimale microfonie en maximale afscherming zorgen voor optimale transparantie, aldus Grimm Audio. U kunt al dit moois zelf aan een nadere beschouwing onderwerpen in kamer 31 van de Koningshof te Veldhoven. Komend weekend – 28 en 29 september – kunt u daar weer terecht voor een hele hoop ‘betere hifi’!