11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi PMC onder de vleugels van importeur Terrason Audio

PMC onder de vleugels van importeur Terrason Audio

0
PMC onder de vleugels van importeur Terrason Audio

Sinds begin vorige maand heeft Terrason Audio de distributierechten van PMC luidsprekers verkregen voor de Benelux. Het merk is geschikt voor zowel pro’s als muziekliefhebbers thuis.

Per 1 augustus jongstleden heeft Terrason Audio de distributierechten van PMC luidsprekers verkregen voor de Benelux. De importeur meldt in z’n persbericht: ‘PMC is een internationaal geroemde naam, zowel voor de professional als voor de muziekliefhebber. De mensen achter PMC hebben feitelijk het juiste recept gevonden om hun luidsprekers echt én mooi te laten klinken. Ze gaan er gewoon nog voor de pure muziek. Bij PMC gaan wetenschap en kunst voortdurend samen. Kenmerkend zijn onder meer de zelfontwikkelde en handgemaakte midrange drivers, het gebruik van speciaal conusmateriaal, geselecteerde crossover componenten en natuurlijk hun transmissielijn-ontwerp. Resultaat zijn luidsprekers van de allerbeste kwaliteit, ongeacht prijsklasse’.

Musici

De lijst van musici die voor de PMC audiokwaliteit hebben gekozen is – zo laat Terrason Audio weten – lang, ‘maar namen als Stevie Wonder, Elbow, Tony Bennet, Robbie Williams, Peter Gabriel, Kraftwerk, Coldplay en onze eigen Afro Jack liegen er toch niet om. Je vindt het merk onder meer in de studio’s van Sony Music, Universal Music, Decca en Capitol én in de huiskamers van muziekliefhebbers over de hele wereld’. Meer informatie over de nieuw aan het assortiment toegevoegde luidsprekerfabrikant (en andere merken in het assortiment van de importeur) vindt u op www.terrason-audio.nl.