Puro Sound Labs JuniorJams voor kids

0
Puro Sound Labs

Puro Sound Labs presenteert de JuniorJams Bluetooth hoofdtelefoons, speciaal voor kinderen met een kindvriendelijk maximum volume.

Eigenlijk is het raar dat er maar relatief weinig aandacht besteed wordt aan hoofdtelefoons speciaal voor kinderen. Ten eerste hebben zij nog altijd het meest ‘ultieme’ gehoor met een groot frequentiebereik. En dus verdienen dergelijke oren ook goed geluid. Tegelijkertijd geldt dat het risico op gehoorbeschadiging juist op jonge leeftijd groot is. Van standaard hoofdtelefoons kan het volume veel te ver worden opgeschroefd. Om te voorkomen dat uw kinderen al snel het gehoor hebben van de gemiddelde Ibiza-hippie is een volumebegrende hoofdtelefoon als de nieuwe JuniorJams van Puro Sound Labs dus geen gekke gedachte.

Bluetooth

De Puro Sound Labs JuniorJams is een draadloze Buetooth over-ear hoofdtelefoon voorzien van een oorkussen dat het omgevingsgeluid volgens de fabrikant 87% van het ‘buitengeluid’ tegenhoudt. Tegelijkertijd is het maximumvolume begrensd tot 85 dB, zodat gehoorbeschadigende afspeelvolumes onmogelijk zijn. De accu is in volgeladen toestand goed voor zo’n 22 uur speeltijd. De Labs Junior is zo ingesteld dat laag, hoog en helderheid van spraak optimaal zijn zonder dat een hoog luistervolume noodzakelijk is. Om de prijs hoeft u ze alvast niet te laten liggen: de hoofdtelefoon – leverbaar in een roze of blauwe uitvoering – kost $49,99. Check sowieso de site van de fabrikant, er zijn daar nog veel meer hoofdtelefoons speciaal voor kinderen te vinden, inclusief exemplaren met ANC aan boord.