20.8 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Streaming Audio x-odos samen met Avantgarde Acoustic & Daudio op XFI

x-odos samen met Avantgarde Acoustic & Daudio op XFI

0
x-odos samen met Avantgarde Acoustic & Daudio op XFI

x-odos gaat – zo meldt distributeur YN-Audio – samen met Avantgarde Acoustic & Daudio ‘een waar feestje bouwen’ op de XFI show in Veldhoven.

De XFI in Veldhoven zit er langzaam weer aan te komen. Op 28 en 29 september is Veldhoven ‘the place to be’ voor audiominnend Nederland. Ook distributeur YN-Audio geeft daar natuurlijk acte de présence, zo lezen we in hun persbericht: ‘Tijdens de XFI show die op 28 en 29 september te Veldhoven plaatsvindt zal x-odos in 2 bijzondere ruimtes zijn digitale kunsten gaan vertonen. In kamer 42 in het gezelschap van Avantgarde Acoustic en in kamer 44 samen met Daudio’. Het Duiste x-odos bestaat sinds 2014 en maakt streaming oplossingen die op het allerhoogste niveau spelen. ‘Ze kunnen zich als één van de weinigen wat weergave betreft meten met de betere CD-loopwerken’, aldus de distributeur. Wat er zoal te verwachten is van de interessantie x-odos-combi op te XFI vertelt YN-Audio: ‘We zullen onder andere gaan spelen met de nieuwe xo|stream pro en hopen jullie ook nieuwe App te kunnen laten zien! Een 3-tal modellen is al leverbaar, verdere familie uitbreiding onderweg!’.

xo|one server

Over de de xo|one schrijft de distributeur dat het apparaat ‘sinds zijn introductie al een klasse apart is, aangesloten op een goede DAC merk je hoe “clean” en transparant de weergave is. Ongekend veel detail, gevoel van ruimte en een organisch weergave. Hij is in staat je de muziek echt te laten beleven en laat de concurrentie ver achter zich. De xo|one is een hoogwaardige server/streamer/ripper met ingebouwde SSD opslag en CD loopwerk. Verder heeft hij een AES/EBU, coaxiale en USB uitgang, ondersteunt DSD & alle gangbare high-res formaten en streaming diensten als Qobuz en Tidal. Door het hele ontwerp wordt gebruik gemaakt van topkwaliteit componenten. (Furutech uitgangen en IEC inlet, speciaal ontwikkelde interne bekabeling ect.)’. De xo|one is leverbaar vanaf €7.499