10.7 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi 432 EVO & Conquistar herfstshow + dealerdag

432 EVO & Conquistar herfstshow + dealerdag

0
432 EVO & Conquistar herfstshow + dealerdag

432 EVO organiseert samen met het tevens Belgische Conquistar op 16, 17 en 18 november een herfstshow in Wetteren (nabij Gent, in België).

Op 16, 17 en 18 november bouwt 432 EVO samen met Conquistar de volledige set van de X-FI opnieuw op, en is te beluisteren in een gezellige huiskamersetting. De locatie – het pand van EVO – ligt op slechts 2 km van de snelweg en er is een ruime gratis parking. ‘Bijzonder aan dit event is dat je naar je eigen muziek kan luisteren (Tidal, CD, USB-stick) en dat het verschil tussen 440 Hz en 432 Hz ook gedemonstreerd wordt, iets wat op een drukke show zoals de X-FI niet zo evident is gezien onze kamer vaak vol zat’ zo meldt de organisatie.

432 Hz

432 EVO over de 432 Hz: ‘Ondertussen zijn er meer en meer indicaties dat 432 Hz nu ook wetenschappelijk te bewijzen is, en dat het 432 Hz effect naast een meer natuurlijke niet digitale klank, ook een invloed heeft op de gezondheid en het welzijn. Studies ter plaatse inkijkbaar. Je kan uiteraard ook gewoon bitperfect met de EVO spelen, op het allerhoogste niveau. Dat kon je op de X-FI duidelijk horen in de Aries Cerat + Illumnia ruimte, een ruimte die zowel door Hifi Pig als hifi.nl geprezen werd’.

Opstelling

Het op de genoemde data gedemonstreerde systeem bestaat uit de volgende componenten:

  • 432 EVO MASTER muziekserver
  • Metrum Adagio DAC (topmodel)
  • Vitus SS-025 eindrap uit de Signature reeks
  • Conquistar Hybrid Ribbon luidsprekers volgens open dipole principe
  • SOtM audiofiele switch, en nieuw: audiofiele routing

Gewoon luisteren

Ook kunt u de laatste nieuwe grounding-optie op de 432 EVO beluisteren. Bent u meer voor muziek dan voor de techniek of technische uitleg, dan laten de organiserende partijen weten dat u natuurlijk ook gewoon kan komen genieten van het geheel, zoals ervaren werd door Hifi Pig (quote zoals in het persbericht aangeleverd door Klinkt Beter):

The ‘Total Immersion’ Room – 432 Evo & Conquistar

There was a lot of tech going on in this room, with the Belgian 432 Evo Master Server, SOtM, Vitus Audio amp and Metrum DAC, but when you sat down and listened it just wasn’t about the gear or the tech at all, just all about the music. Seriously, this was stunning. Total immersion in the music a beautiful, detailed and enveloping experience. That is surely what Hifi should be about.

Praktisch

Het event is op 16 en 17 november toegankelijk voor particulieren. Op beide dagen vanaf 11:00 tot 17:00. Aanmelden is helemaal niet verplicht, maar vooraf een seintje geven met hoeveel personen u komt, wordt zeker geapprecieerd. Op 18 november kunnen hifi-professionals en 432 EVO resellers langskomen op de 432 EVO & Conquistar dealerdag vanaf 10:00 tot 18:00, tevens in Wetteren op hetzelfde adres. Aanmelden is noodzakelijk via [email protected], uiterste aanmelddatum is vrijdag 8 november. Adres: Blauwe Paal 45, 9230 Wetteren, België