Dual CS 505-4 Final Edition platenspeler

0
Dual

Dual heeft de CS 505-4 Final Edition platenspeler in een zeer gelimiteerde oplage van slechts 150 stuks uitgebracht. Iets voor de echte liefhebbers dus!

De Dual CS 505-4 Final Edition is een halfautomatische platenspeler. Dat betekent dat aan het ‘eind’ van de plaat de arm omhoog gaat en de motor wordt uitgeschakeld. Een cardanlager in de toonarm met nauwkeurige torsieveer maakt dat u de naalddruk naar wens in kunt stellen. Ook anti-skating kan door de gebruiker ingesteld worden. De kop van de toonafnemer is gemaakt van zeer stijf koolstofvezel. Het chassis ofwel de plint is gemaakt van speciaal voor deze final edition gemaakt zebrano hout in een donkere afwerking. Het levert een bijzonder uiterlijk van deze klassieke Dual op.

Gelimiteerd

Het aluminium draaiplateau wordt aangedreven door een 16-polige synchroommotor met fijnafstemming voor het toerental. Op het plateau ligt een dikke antistatische viltmat. Zoals gezegd is wordt de Dual CS 505-4 Final Edition in een zeer gelimiteerde oplage van slechts 150 stuks uitgebracht. Samen met de voor velen bereikbare prijs van €799 zorgt dat ervoor dat de platenspeler hoogstwaarschijnlijk snel uitverkocht zal zijn. Mocht u deze klassieker dan ook in huis willen, dan is het zaak om snel te reageren om een trieste teleurstelling te voorkomen.