11.6 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi Event The Art of Living zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019

Event The Art of Living zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019

0
Event The Art of Living zaterdag 12 en zondag 13 oktober 2019

Aelive hi-fi & smarthomes organiseert komend weekend zijn jaarlijkse The Art of Living in Soesterberg. Dat is alvast lekker centraal gelegen, dus wat weerhoudt u?

In het komend weekend van zaterdag 12 en zondag 13 oktober (tussen 11 – 17 uur) organiseert Aelive hi-fi & smarthomes samen met diverse partners het jaarlijkse sfeervolle evenement The Art of Living.  Centraal staan actuele thema’s over audio en video smarthomes, media rooms, home cinema, wonen, kunst, lifestyle & fashion. Qua high-end treft u onder meer de hieronder genoemde merken aan.

NAIM MUSO

‘Kom spelen met de multiroom muziek installaties van Naim. Rowan Dernee van Naim Nederland laat zien hoe eenvoudig je muziek kunt spelen in alle hoeken van uw huis. Hij demonstreert de met Eisa award bekroonde nieuwe Naim Mu-so. De beste draadloze speakertjes ter wereld. En het kan natuurlijk altijd nóg beter. We demonstreren een hoogwaardige muziekinstallatie van Naim (De NAC-N 272 streamer/voorversterker i.c.m. een NAP 300 eindversterker) We beloven u een bijzondere ervaring zeker omdat we als luidsprekers de Zwitserse Piega COAX 511 gaan inzetten. Deze Aluminium speakers zijn ook nog eens een prachtig interieurstuk’, aldus de organisatie.

PIEGA wireless

Ook Piega is te vinden op The Art of Living, zo laat Aelive weten: ‘Piega laat zien dat nu echt de techniek rijp is om ook goede speakers draadloos te plaatsen op plekken waar je geen bekabeling meer kunt krijgen. Stekker in het stopcontact en speler maar en dat op zeer hoog niveau. Ontdek het zelf’.

Er is nog veel meer te zien op het vlak van ‘living’. En daarbij gaat het niet alleen om ‘hardcore high-end’, maar ook om zaken als bijvoorbeeld meubilair (de show vindt immers plaats in de showroom van Mondileder/Aelive, dus dat is nagenoeg onontkoombaar). Ook treft u er sierraden aan en een workshop portrettekenen met houtskool. Het complete overzicht aan treft u aan op deze pagina.