15 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Metrum Acoustics korting op DACTWO upgrade

Metrum Acoustics korting op DACTWO upgrade

1
Metrum Acoustics korting op DACTWO upgrade

Het Eindhovense Metrum Acoustics heeft een tijdelijke kortingsactie betreffende de DACTWO upgrademodules. Op naar een dubbele DAC!

Bent u in het bezit van een Metrum Acoustics apparaat gewapend met ‘slechts’ een DACONE Transient chip aan boord? Dan is er goed nieuws, want dankzij een mooie kortingsactie die momenteel loopt scoort u voor weinig geld een upgrade naar de nieuwe en krachtiger DACTWO. U betaalt slechts €75 per chip, dus dat is wel heel erg te overzien. De DACTWO is opgebouwd uit twee snelle en nauwkeurige R2R laddernetwerken. Al even snelle FPGA-logica zorgt voor een koppeling met ‘echte’ audioformaten. Ook zorgt dat voor compatibiliteit met RJ24 en I2S-standaarden. Het digitale deel draait op 5 Volt en het gescheiden opgebouwde analoge deel op maximaal +/- (symmetrisch dus) 12 Volt. Beide DAC’s zijn 24-bits, de voorganger DACONE was een 16-bitter.

Eenvoudige DHZ-upgrade

De Metrum Acoustics DACTWO is volledig pin-compatibel met de ‘oude’ DACONE-module. En precies dat maakt de upgrade eenvoudig uitvoerbaar. U kunt het moeiteloos zelf doen, dus daar hoeft u het alvast niet om te laten. Meer informatie over de modules (en de verschillen ertussen) vindt u op deze pagina. Interessant om de achterliggende filosofie te lezen en de voortschrijdende ontwikkelingen te zien.

1 REACTIE