17 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Hi-Fi Op naar de Audio Video Show 2019 in Warschau

Op naar de Audio Video Show 2019 in Warschau

0
Op naar de Audio Video Show 2019 in Warschau

Van 8 tot en met 10 november kunt u in Warschau terecht op de groots opgezette Audio Video Show 2019. In vrij korte tijd is dit uitgegroeid tot een evenement van jewelste.

U bent een trouwe bezoeker van de High End München? Dan is er ook in het najaar iets soortgelijks te vinden in Warschau. Daar wordt namelijk jaarlijks de Audio Video Show 2019 georganiseerd, deze keer van 8 tot en met 10 november. Het hart van het evenement vindt plaats in het ruime en voor het EK 2012 gebouwde voetbalstadion. Daarnaast zijn in het Radisson Blue Sobieski en Golden Tulip hotel vele kamers met leveranciers en demonstraties te vinden. Qua opzet is het vergelijkbaar met München en ook de afstand vanuit Nederland scheelt niet bijzonder veel. Voor de vinylliefhebbers is er bovendien nog een grote platenruilbeurs opgezet. Verder is voorzien in een scala aan seminars en presentaties.

Anderhalf uur vliegen

Het aardige van de Audio Video Show 2019 is dat u er naast de bekende topmerken op het gebied van high-end ook fabrikanten uit het bij ons minder bekende oosten tegenkomt. En onderschat die zeker niet, zo is bijvoorbeeld de aloude buis een geliefd onderdeel in die contreien. De lange ervaring met dit onderdeel leidt zonder meer tot mooie producten. Vanzelfsprekend zijn er ook voldoende fabrikanten te vinden die puur en alleen gebruik maken van moderne onderdelen. Zonder meer een moment om uw kennis van merken en ‘hardware’ eens flink op te vijzelen. Kortom: hebt u toevallig tijd tussen 8 en 10 november, dan is het zonder meer de moeite waard om deze show in de agenda te zetten. Vanaf bijvoorbeeld Eindhoven zijn betaalbare vluchten via Wizzair te boeken, de vliegtijd bedraagt een ruime anderhalf uur.