15 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Benelux-premiere nieuwe Atoll Signature-serie

Benelux-premiere nieuwe Atoll Signature-serie

0
Benelux-premiere nieuwe Atoll Signature-serie

De Benelux premiere van de nieuwe Atoll Signature-serie vindt plaats op de High-end Innovation Show in Brussel komend weekend.

De nieuwe reeks Atoll Signature producten komen eraan, zo laat distributeur Belram weten: ‘ATOLL presenteert de Signature-versies van de geïntegreerde versterkers IN50, in 80 en IN100. Het oorspronkelijke schema is herzien om de muzikaliteit en de connectiviteit van deze apparaten te verbeteren. De kwaliteit van verschillende componenten is ook verbeterd: dubbelzijdige nikkel / gouden printplaat, linkcondensatoren, koellichamen, thermische beveiliging, meer info via toekomende review. Bij deze nieuwe Signature versies zijn de phonokaarten P50 en P100 zijn nog steeds beschikbaar. Ze kunnen worden toegevoegd als aanvulling op een digitale kaart, (SPDIF 2 optische en 2 coax ingangen) of (Digitale inputs : met 2 coax, 2 optische, 1 USB en 1 Bluetooth). Idem IN200 Signature’.

CD-spelers

Verder zijn de Signature CD-spelers flink geëvolueerd: ‘uitgerust met pure TEAC CD-mechanisme en bevatten enkele elementen die op de CD200 Signature zijn ontwikkeld. Ze hebben een OLED-display met laag verbruik, lineaire voedingen en discrete componenten audio fasen. Hier is eveneens een optie verkrijgbaar : 1 digitale ingangskaart met 1 coaxiale ingang, 1 optische ingang en 1 USB-ingang (24/192 asynchroon). Idem CD200 Signature. Ze zijn verkrijgbaar in geanodiseerd zwart of aluminium, zilveren (aluminium) afwerking is beschikbaar op alle producten zonder extra kosten. De afstandsbediening is altijd optioneel op de geïntegreerde versterkers, standaard op de CD-spelers’, aldus Belram.

U kunt kennismaken met de nieuwelingen op zaterdag 30 november en zondag 1 december (morgen en overmorgen dus) op de New Music High-End Innovation in Brussel.