21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Home Cinema Happening, alles over de thuisbios

Home Cinema Happening, alles over de thuisbios

0
Home Cinema Happening, alles over de thuisbios

Het Belgische Cinedream organiseert z’n jaarlijkse Home Cinema Happening, bedoeld voor ‘iedereen met een passie voor Home Cinema’. Waarbij voor elke portemonnee wat passends is te vinden.

Op zaterdag 16 en zondag 17 november kunnen liefhebbers van de thuisbios weer richting het Belgische Wijnegem afreizen. Op die data wordt dan de jaarlijkse Home Cinema Happening gehouden, georganiseerd door Cinedream. ‘Een uniek evenement voor iedereen met een passie voor Home Cinema, zowel met een beperkt budget, als high-end, dewelke dit jaar, als 9e jaar oprij, doorgaat op zaterdag 16 november en zondag 17 november in WBC Wijnegem België. Een vast menu op de “Home Cinema happening” is de shoot out van de allernieuwste Home Cinema projectoren, die broederlijk (of zusterlijk) naast elkaar worden gepresenteerd op een zelfde type scherm, met de zelfde content en alle projectoren ISF gekalibreerd, om duidelijk één op één de verschillen in de techniek en prestatie te laten zien in alle mogelijke prijsklassen’, aldus de organisatie.

Ultra Short Throw

Dit jaar kunt u naast het uitgebreid ervaren van de Home Cinema-opstellingen ook kennismaken met een ruim assortiment aan Ultra Short Throw 4K Projectoren. Hieronder een klein overzicht van wat inmiddels bekend is aan deelnemende projectoren:

JVC

 • N5 4K native
 • N7. 4K native
 • NX9 4K native
 • LX-NZ3 4K DLP laser projector

Sony

 • VW270 4K native
 • VW570. 4K native
 • VW760. 4K native
 • VPL-VZ1000 UST Laser projector. 4K native

Epson

 • TW9400. 4K E-Shift
 • TW7400. 4K E-Shift

Optoma

 • UHZ65 4K
 • UHZ65 UST Laser projector 4K

LG

 • HU85LA UST Laser projector 4K

Changhong

 • UST 4K laser projector 4K

BenQ

 • W5700. 4K

Barco

 • Barco Bragi native 2:35 led projector 4K native

Meer dan projectoren

‘De Home Cinema Happening is niet enkel projectoren, maar het gaat over de totaalbeleving van Home Cinema.
Hiermee bedoelen wij dat ook projectieschermen, Surround Audio systemen, Luidsprekers, Zitcomfort, akoestische behandeling, Mediaspelers/Ultra HD Blu-rays en inrichting van de Home Cinema-ruimte zeer ruim aan bod komen. Met ieder jaar een paar “primeurs”, waarvan we u graag op de hoogte houden de komende weken. We nodigen u dan ook graag uit om een bezoek te brengen aan dit uniek voor de Benelux Home Cinema Event en misschien voordien even aandacht hieraan te besteken op uw website’, aldus Cinedream.

Home Cinema Happening heeft een eigen homepage alwaar vanzelfsprekend nog veel meer informatie over het event terug is te vinden. Het adres waar u 16 en 17 november terecht kunt: Cinedream – Home Cinema Store, Bijkhoevelaan 3 Wijnegem, België