13.9 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Silbatone lanceert DA-107 DAC met buizen

Silbatone lanceert DA-107 DAC met buizen

0
Silbatone lanceert DA-107 DAC met buizen

U zoekt een DAC die moderne mogelijkheden combineert met buizentechniek van weleer? Dan is de nieuwe Silbatone DA-107 wellicht geknipt voor u!

De nieuwe Silbatone DA-107 (Facebookpagina) is een DAC die zo ongeveer elk formaat kan decoderen. Inclusief DSD 256. Verdere specs ontbreken op moment van schrijven van dit artikel, maar op de Facebookpagina van de fabrikant is te lezen dat het de goedkoopste DAC uit het assortiment van ze is. Wat overigens betekent dat u er nog altijd 15.000 Singaporese dollars voor moet neertellen, wat omgerekend neerkomt op zo’n €9966. Goedkoop is dus vrij relatief in dit geval. Op de in ‘verherbouwing’ zijnde website van Silbatone ontbreekt enige referentie naar de nieuweling eveneens.

Alleen foto’s

Wel treffen we een serie foto’s van de Silbatone DA-107 aan op de hierboven gelinkte Facebookpagina. Het enige zinnige wat daarover te zeggen valt is dat het er zowel aan de binnen- als buitenkant alleraardigst uit ziet. Maar dat zegt vanzelfsprekend niets over de uiteindelijke prestaties. Kortom: afwachten dus, in de nabije toekomst zal er ongetwijfeld meer over het apparaat onthuld worden. En gezien de activiteit van Silbatone op Facebook lijkt dat ons de meest logische plek om in de gaten te houden. In een van de aldaar geposte foto’s (zie afbeelding bovenaan dit artikel) zijn de buisjes in ieder geval duidelijk zichtbaar.