Audio-Life organiseert komende zaterdag show

0
Audio-Life

Audio-Life heeft komende zaterdag 14 december een show verdeeld over drie luisterruimtes opgesteld. Bomvol apparatuur waarvan zij vinden dat u die gehoord moet hebben!

Audio-Life belooft dat er komende zaterdag 14 december veel te horen zien valt in de Hulsterstraat 26a te Buren. ‘Met’ – zo lezen we in de aankondiging – ‘dit keer éxtra veel lekkers, mooie happen en een goed glas’. Tja, het ís tenslotte alweer bijna kerst. Hoe dan ook de show is verdeeld over drie luisterruimtes. We beginnen met de eerste, Audio-Life vertelt: ‘Hier hebben wij een actieve workshop gepland met Harmonix in de hoofdrol en Airtight en Avantgarde als ondersteunend materiaal. Deze workshop zal worden vormgegeven door Ed Doggen van Daluso. Geef je op voor deze bijzondere sessie waarbij wij de nieuwe RF 808 Z million willen laten zien en horen! Dè nieuwe hoeksteen voor iedere gevorderde installatie. De gloednieuwe ATM 2+ van Airtight zal als versterker te horen zijn. Samen met de luchtgelagerde Bergmann draaitafel is dit een waar feest’.

Chord Electronics en Mysphere

We gaan naar kamer 2: ‘Een muzikale performance met Chord Electronics in de hoofdrol! De Dave pre amp/DAC en Ultima 2 reference- jaja! in ruimte 2 op een paar Sonus Faber Amati (een prachtig huwelijk om niet te vergeten). Daarnaast laten wij u het nieuwe topmodel A30 van Aurender horen. In onze ogen een heel bijzondere combinatie’, zo meldt Audio-Life. Om tot slot kamer 3 van uitleg te voorzien: ‘De mogelijkheid om je even terug te trekken in je eigen domein. Met de Mysphere hoofdtelefoon, welke wordt gezien als de enige echte opvolger van de AKG K 1000. Kom luisteren en geniet van deze prachtige open hoofdtelefoon’. De show komende zaterdag loopt van 10.00 uur tot 16.00 uur. Meer informatie op de website van de zaak.