17.8 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Audiolab neemt online heft in eigen handen

Audiolab neemt online heft in eigen handen

0
Audiolab neemt online heft in eigen handen

Audiolab beschikt inmiddels over een eigen Nederlandstalige website, gericht op de Nederlandse en Belgische markt. Niet alleen informatief, maar ook gelijk een verkoopkanaal.

Alleen al het noemen van de naam Audiolab wekt bij vele vooral wat langer meelopende muziekliefhebbers, meteen een hoog verwachtingspatroon op. Want is dat niet het bijzondere Engelse audiomerk waarbij de diepgaande kennis en het fanatisme van de oorspronkelijke oprichters Philip Swift en Derk Schotland, al sinds de jaren tachtig voor een reeks iconische audioproducten heeft gezorgd? ‘Jazeker gaat het hier om dit meer dan ooit prachtige en springlevende merk. Daarbij zijn de vaste kernwaarden om topkwaliteit audioproducten aan te bieden tegen een betaalbare prijs, altijd gehandhaafd en zijn door continue in te blijven zetten op innovatie, unieke technologie en kwaliteitsverbetering, de producten beter dan ooit. Vooral daarom is het zo jammer dat veel consumenten vandaag de dag de weg van de minste weerstand kiezen’, zo laat de fabrikant weten.

Voor Nederland en België

Audiolab is een nieuwe Nederlandstalige site gestart. Als reden lezen we in het door hun verspreide persbericht: ‘Doordat het aantal serieuze aanbieders waarbij de consument nog de juiste voorlichting kan krijgen inmiddels zo sterk is teruggelopen, heeft Audiolab besloten het heft in eigen hand te nemen en haar producten nu ook proactief aan te bieden. Hiervoor is dit jaar een geheel eigen website voor de Nederlandse en Belgische markt geïntroduceerd, waarbij u als consument op één enkele online locatie naast alles helder en duidelijk kan vinden, ook direct de producten kan bestellen. Niet eerder was er met enkele klikken van uw muis zoveel informatie over deze legendarische audiofabrikant op één enkele onlinelocatie te vinden. Dat alles met maar één enkel doel voor ogen, met de juiste voorlichting en aanschaf, nog meer kunnen genieten van uw favoriete muziek. Waarbij de unieke Audiolab producten enkel als het ultieme transportmiddel fungeren. Neem om het zelf te ervaren gerust een kijkje op de officiële Nederlandse Audiolab website www.audiolabstore.nl‘.