20.7 C
Haarlem
zondag, juni 11, 2023
Home Winkels La Scala in Tilburg gaat sluiten, eigenaar kiest andere weg

La Scala in Tilburg gaat sluiten, eigenaar kiest andere weg

0
La Scala in Tilburg gaat sluiten, eigenaar kiest andere weg

Het Tilburgse La Scala sluit na 28 jaar de deuren. Niet omdat het slecht ging, maar omdat eigenaar Maarten Teijen iets héél anders gaat doen!

We ontvingen een bericht betreffende La Scala, waarin eigenaar Maarten Teijen uitlegt waarom hij z’n winkel sluit. Bij deze de integrale weergave van dit schrijven: ‘Na 28 jaar heb ik besloten een andere koers te gaan varen. Afgelopen jaar heb ik veel tijd en energie gestoken om te kijken of ik een merk zou kunnen deponeren en schoonmaak producten zou kunnen samenstellen op basis van niet pathogene (goede) bacteriën. Beide zijn gelukt!

Ik heb een uniek reinigingsmiddel ontwikkeld voor de professionele markt en de consumenten markt. Een allesreiniger, keukenreiniger, sanitair reiniger, een ontstopper en nog een unieke toepassing waar ik nog wat tijd in moet steken.

Half januari staan we op de Horecava en introduceren we ons nieuwe merk Zilch. Zilch is 100% milieuvriendelijk, is uiterst krachtig in het reinigen, werkt met bacteriën die diep in de oppervlakte vuil afbreken en verdrijft slechte bacteriën. Kortom, doordat je een bio film aanlegt van goede bacteriën, wordt reinigen steeds makkelijker en maak je je leefomgeving gezonder.

Het reinigingsmiddel van de toekomst! Daar heb ik ook een platenreiniger als variant op ontwikkeld en dit heet Beatfix. Deze is reeds enthousiast door vele vinyl liefhebbers toegepast en als zeer effectief ervaren!

Ik blijf dus nog met mijn “oude” wereld in contact maar heb nu wel besloten mijn winkel te sluiten!

Ik wil iedereen bedanken die al die jaren bij mij klant geweest is. Met velen heb ik een goede band gekregen. Ik heb het altijd met zeer veel plezier gedaan en zal dat deel gaan missen.

Ik blijf bereikbaar met mijn mailadres [email protected].

iEar in Tilburg zet de verkoop van Rega voort en ik hoop op termijn ook Totem. Dit prachtmerk waar ik mijn hart aan verpand heb moet hier een mooie plek krijgen.

Rest mij iedereen een heel fijn kerstfeest toe te wensen en een prachtig 2020!

Heb je nog zin om iets leuks te doen op tweede Kerstdag? Ga dan om 16.00 uureven naar Noir in Tilburg. Daar treed mijn zeer getalenteerde dochter Janneke op met haar Jazz Trio Mrs. Jones!

Tot ziens!
Maarten Teijen’