11.2 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Hi-Fi Alpha Audio nu ook in het Engels via alpha-audio.net

Alpha Audio nu ook in het Engels via alpha-audio.net

14
Alpha Audio nu ook in het Engels via alpha-audio.net

Het heeft maanden aan voorbereiding en noeste arbeid gekost, maar nu is het dan zover: de Engelstalige versie van Alpha Audio is gelanceerd. Alpha goes worldwide!

Tegen het eind van vorig jaar bereikte Alpha Audio een mijlpaal: maar liefst twee miljoen unieke bezoekers. Dat is zo ongeveer het maximaal haalbare aan Nederlands sprekende audioliefhebbers. Omdat we eigenlijk van mening zijn dat de unieke content van deze website ook beschikbaar hoort te zijn voor een veel breder, internationaler publiek is besloten om https://alpha-audio.net/ te lanceren. Deze Engelstalige site is nu live. U treft er dezelfde content op aan als die u ook leest op de Nederlandstalige site, maar dan in het Engels. Het aardige van ‘t Engelse Alpha is dat het bijvoorbeeld ook meer Europese producten presenteert aan een wereldwijd publiek. Dat is dan weer een uitermate interessant gegeven voor bijvoorbeeld adverteerders of bedrijven die apparatuur voor een review aanleveren. En een ieder die iets verder wil kijken dan de grenzen van het eigen land.

Op naar de toekomst

Alpha Audio duikt de diepte in wat reviews, tests en meer. Het gaat daarmee vaak een stap verder dan veel andere hifi-sites, die bijvoorbeeld klakkeloos persberichten overnemen en daarmee feitelijk alleen een nieuwssite zijn. Niks mis mee, maar de ware audioliefhebber leest niet alleen graag nieuws – dat we natuurlijk ook ruimschoots voorhanden hebben – maar tevens professionele reviews en technische achtergronden. Dat maakt het platform compleet en tegelijkertijd uniek, mede dankzij de gedegen kennis die Alpha-medewerkers inbrengen. Hopelijk wordt de Engelse versie van Alpha Audio wereldwijd net zo’n succes als de lokale Nederlandse site al is! En uiteráárd blijven we (ook) gewoon doorgaan in het Nederlands.

14 REACTIES

 1. Keek even bij Q acoustics

  The 3030i features a large 165 mm mid-label driver. This is technically based on the driver you will also find in the 3050i column from the same manufacturer. The 25 mm high toner also stems from that column and is acoustically decoupled. According to Q Acoustics, both drivers should lead to extremely powerful bass reproduction, a homogeneous midrange and a clear and spacious treble range.

  Een mid-label driver?
  High toner?

  Waarom niet:
  The 3030i features an oversized 165mm mid/bass driver developed from the big, powerful 3050i floorstander, and it’s also fitted with that speaker’s 25mm decoupled tweeter. The result is extraordinarily substantial bass presence, beautifully poised and eloquent mid-range reproduction, and crisp, spacious high frequencies. Hear all the power and detail of your music.

  Kun je rechtstreeks van de site van Q acoustics halen
  Heb je de juiste vaktermen en geen krom engels.