12.8 C
Haarlem
woensdag, mei 31, 2023
Home Hi-Fi AudioPerfect presenteert serie demonamiddagen

AudioPerfect presenteert serie demonamiddagen

0
AudioPerfect presenteert serie demonamiddagen

Het Belgische AudioPerfect heeft weer een serie demonamiddagen op de rol staan. Genieten van goed geluid, zet de data vast in uw agenda.

De eerstvolgende evenementen bij AudioPerfect vindt u hieronder in chronologische volgorde, in de woorden van Peter Neirinck, de grote baas van de Belgische eenmanszaak.

Zondag 9 februari 2020 van 14u tot 17u30

Ervaar de impact van de Lyngdorf RoomPerfect akoestiekcorrectie in onze nieuwe luisterruimte Het is even geleden dat we Lyngdorfs fantastische RoomPerfect hebben gedemonstreerd, maar nu we onze nieuwe (2e) luisterruimte hebben – en die is verre van akoestisch perfect – is het perfecte moment aangebroken om dit systeem weer eens toe te lichten en te laten horen wat het doet.

Zondag 8 maart 2020 van 14u tot 17u30

De ene versterker is de andere niet: een vergelijkende demonstratie met een reeks verschillende geïntegreerde versterkers van diverse merken, in de prijsklasse rond 5.000 euro. Als je een nieuwe versterker zoekt, wat ga je dan aanschaffen… Warmklinkend of neutraal? Buizen- of transistorentechniek? Klasse A, klasse A/B of klasse D? Weinig Watts of net heel veel? Hoge dempingsfactor of laag? Ontdek wat jouw smaak qua versterkers is op deze namiddag.

Zondag 26 april 2020 van 14u tot 17u30

Super highend demo met de Piega Master Line Source III luidsprekers (€ 32.500,-/paar)
Bij een demo van deze luidsprekers aan het Meer van Zürich bij Piega zelf, waren we overdonderd door de fenomenale soundstage. Onze eigen demoruimte is helaas kleiner dan die van Piega, maar we hopen je toch te kunnen laten horen wat deze meesterlijke lijnbronnen neer kunnen zetten.

De rest van de set is op moment van verschijnen van deze nieuwsbrief nog niet vastgelegd.
Overigens geldt voor de AudioPerfect-thuisshows dat u zich altijd vooraf dient in te schrijven middels een mailtje naar [email protected] U vindt het bedrijf aan de Dom Van Asschestraat 2 in Oostkamp (en dat is dan weer vlak bij het mooie Brugge). En ach, laten we onderstaand pleidooi dan ook nog maar even meenemen: ‘Heb je familie, vrienden, kennissen, … die ook graag muziek luisteren en/of gek zijn op hifi? Laat hen inschrijven op MusiZine of laat hen een mailtje sturen naar [email protected]