11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Streaming Audio Linn Kustom DSM netwerkspeler

Linn Kustom DSM netwerkspeler

0
Linn Kustom DSM netwerkspeler

Linn heeft de voor custom install bedoelde Kustom DSM netwerkspeler uitgebracht. En daarmee keert het bedrijf terug naar een marktsegment waar het 25 jaar geleden ook actief was.

De nieuwe multiroom Kustom DSM netwerkspeler van Linn is bedoeld voor custom install-installaties. De nieuweling maakt onder de motorkap gebruik van dezelfde techniek als Seleckt DSM, maar nu verpakt in een makkelijk te installeren behuizing. Het apparaat kan zelfstandig opereren, of integreren in een bestaand smart home-systeem. U kunt trouwens kiezen uit twee varianten. Ten eerste is er een 2 stream – 4 zone-verie a £2825. Deze zendt twee audiostreams naar maximaal vier verschillende zones. Dan is er de 4 stream – 8 zone versie (ofwel 4 zendende streams naar maximaal acht verschillende zones) a £5650.

Crestron en Control4 drivers

U kunt meerdere Linn Kustom DSM’s koppelen, waarmee elke schaalgrootte van een installatie te realiseren valt. Verder is voorzien in drivers voor beide grote namen op het gebied van custom install, Crestron en Control4. Het maakt dat de nieuwe Linn eenvoudig is te integreren in een bestaand smart home-systeem. De Kustom DSM beschikt over HDMI ARC, Toslink, SP/Dif en RCA. Elke zone heeft een setje tulpuitgangen voor aansluiting op andere componenten. Het apparaat is per direct leverbaar, gewapend met een garantie van vijf jaar. Met de Kustom DSM keert Linn in ieder geval weer terug naar een speelveld waarin het 25 jaar geleden ook actief in was, toen met het Knekt multiroom-systeem.