20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi AudioPerfect Demonamiddag versterker-vergelijking

AudioPerfect Demonamiddag versterker-vergelijking

0
AudioPerfect Demonamiddag versterker-vergelijking

Het Belgische AudioPerfect organiseert weer een bekende Demonamiddag, bomvol informatie en luistergenot. Deze keer gaat u versterkers vergelijken.

Op zondagmiddag 8 maart kunt u terecht in het Belgische Oostkamp bij AudioPerfect voor een welbekende Demonamiddag. Deze keer gaat de zaak verschillende versterkers in min of meer dezelfde prijsklasse vergelijken. Die Demonamiddagen zijn altijd verdraaid interessant en u leert er ongetwijfeld wel weer wat bij.

Ontdek wat bij u past

Er staat de eerstvolgende Demonamiddag heel wat moois op de rol bij AudioPerfect. Ontdek zelf welke van de besproken en gedemonstreerde versterkers (of versterkerkenmerken) u het best liggen. Wat er ten gehore gebracht gaat worden? Wel, dat is het hierna volgende rijtje:

Interesse om de toelichting en demonstratie bij te wonen? Dan is het noodzakelijk om u in te schrijven. Wees daarmee op tijd, want het aantal plaatsen is beperkt. Aanmelden kan via een mail aan [email protected]. U vindt AudioPerfect aan de Dom van Asschestraat 2 in het al genoemde Belgische Oostkamp (B). Datum en tijd: zondagnamiddag 8.3.2020 van 14u00 tot 17u30.