14.6 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Expo’s en coronavirussen, let op wijzigingen

Expo’s en coronavirussen, let op wijzigingen

0
Expo’s en coronavirussen, let op wijzigingen

Momenteel speelt het probleem van het beruchte coronavirus nog niet zo heel erg in onze contreien, maar hou websites van expo’s in de gaten.

Eigenlijk wilden we er op dit moment geen woorden aan vuil maken. Dat coronavirus valt in Europa op moment van schrijven vooral in de categorie ‘vervelend’ maar niet dramatisch. Toch zagen we wel een persbericht van ISE (Integrated Systems Events) langskomen betreffende het virus. De morgen van start gaande high-end show voor professionals heeft niet heel veel last van afmeldingen, maar laat weten dat LG niet komt. Ook enkele Chinese fabrikanten hebben afgezegd. Dat heeft mede met quarantaine-maatregelen en reisverboden te maken natuurlijk. Echter: het betreft hier maar een heel klein deel en de show gaat dus gewoon door op volle sterkte.

Blijf alert

Er staan er ook expo’s voor de komende weken en maanden op de rol. Waarbij geldt dat de High End in München de grootste is. We hebben dan echter alweer over half mei. Hoe de situatie zich dan ontwikkeld heeft is afwachten. Algemeen advies: als u van plan bent waar dan ook binnen of buiten Europa een grote(re) audioshow te bezoeken, houdt dan nauwkeurig de website van dat evenement in de gaten. Alleen daar leest u hoe de vlag erbij hangt. Bij veel afzeggingen en allerlei beperkende maatregelen is het uiteindelijk aan u om te beslissen of u gaat of niet. Maar zolang van dat laatste geen sprake is, is het veelal gewoon business as usual. Geen paniek dus, maar wel gezond verstand.