13.9 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Interessant om te bezoeken op de Audio Show Alkmaar

Interessant om te bezoeken op de Audio Show Alkmaar

2
Interessant om te bezoeken op de Audio Show Alkmaar
De Sublimis Orator van Hepta

Nog een paar exposanten die het bezoeken waard zijn op de Audio Show Alkmaar, die dit weekend wordt gehouden in het welbekende AZ (AFAS) Stadion te Alkmaar.

We hebben in dit bericht nog een aantal interessante exposanten verzameld, die u allemaal aantreft op de Audio Show Alkmaar die dit weekend wordt gehouden. Dat verzamelen was nodig, want er is zo veel te melden rondom deze show dat het onmogelijk is om alles in losse berichten te plaatsen. Daar gaan we:

Hepta met de Sublimis Orator

Audio Show Alkmaar
De Sublimis Orator van Hepta

Dit jaar demonstreert Hepta de Sublimis Orator in combinatie met het spectaculaire merk Temporal Coherence, in hun eigen woorden: ‘Uiteindelijk gaat het om genieten van muziek, daartoe bent u bij Hepta aan het juiste adres. Hepta meldt zich steeds vaker als een “duizendpoot” bedrijf op het gebied van de betere audio weergave. Er worden niet alleen mooie luidsprekers gebouwd in diverse midden en hogere prijsklassen, maar ook AV meubelen op maat in diverse budgetten. Maatwerk luidsprekers, reparatie en upgrade behoren ook tot de mogelijkheden. Tevens heeft Hepta in de winkel in Westzaan diverse topmerken elektronica, zowel digitaal als analoog of een combinatie van beide, demo gereed staan. Kortom, Vindingrijk Vakmanschap!’.

Musical Reality samen met Twinstatic Audio

Audio Show Alkmaar
De Kronzilla SX van KR Audio

‘De twaalfde editie van de show in het AFAS Stadion staat voor Musical Reality uiteraard weer in het teken van ‘Virtual Reality Music’, pure stereoweergave vanaf CD, LP en ‘Streaming’ vanuit een netwerk. De demonstratieruimte, op de bovenste etage dit jaar, delen we dit jaar met de collegae van Twinstatic Audio. Het ‘mainsystem’ bestaat dan ook uit onze gezamenlijke componenten. De luidsprekers zijn de nieuwe Final Electrostaten en zullen worden aangestuurd door de Kronzilla SX van KR Audio met de P-135 als tube-pre eveneens van KR-Audio. De digitale bron is een combinatie van EERA, de Legato als loopwerk en de Majestuoso als DAC. Ook koppelen we een mooie Streamer aan het systeem. De componenten worden verbonden met de kabels van Master Built en Harmonic Technology en het geheel zal worden opgesteld op Solid-Tech Audio & Video Support’, aldus de aankondiging van Musical reality.

Bamboe

Het persbericht vervolgt: ‘Een tweede systeem wordt gevormd rond de Unifield One van Von Schweikert Audio aangestuurd door een krachtige D500 mk II set van CI-Audio. Een analoge bron geheel van bamboe, dé nieuwkomer van vorig jaar zorgt hier voor de input. Een nieuwe ‘Phono-pre’, ook van CI-Audio is verantwoordelijk het signaal. De kabels zijn van Harmonic Technology en het geheel staat op een Radius-systeemtafel ook van Solid Tech. De splinternieuwe LP van het ‘Conrad Miller Trio’ ligt ook dit jaar weer op de mat. Samen met een aantal originele CD-opnamen moet dit weer mooi muziekbeleving opleveren. Van harte aanbevolen dus’. U bent Welkom op 29 februari en 1 maart a.s. vanaf 10.00 uur in het Alkmaarse.

Hans Audio

Hans Audio uit Hoorn zal als retail-exposant aanwezig zijn op de Audio Show Alkmaar ‘om de bezoekers van de show o.a. kennis laten maken met de nieuwe Franco Serblin Accordo Essence luidspreker. Een luidspreker waarin de liefhebbers van de originele Sonus faber ontwerpen direct de handtekening van de “meester” Franco Serblin zullen herkennen’.

Franco Serblin, oprichter van Sonus faber

Franco Serblin was de oprichter, ontwerper en eigenaar (samen met zijn schoonzoon Césare Bevilacqua) van Sonus faber. Het eerste opvallende Sonus faber ontwerp van zijn hand was The Snail. Veel bekende, baanbrekende, trend-settende ontwerpen volgden. Electa, Electa Amator, Guarneri, Amati en meer. Mocht U de Franco Serblin Accordo Essence tijdens de show willen bewonderen? Dan kan dat in de ruimte van Hans Audio op de derde etage. Voor meer informatie over de luidsprekers van Franco Serblin kunt u contact opnemen met [email protected]

More Music

En dan is er nog More Music, dat het ons makkelijk maakte door onderstaand overzicht te sturen betreffende hun arsenaal waarmee ze zich presenteren op de Audio Show Alkmaar:

Audio Show Alkmaar

2 REACTIES