Teufel Streaming ondersteunt nu ook Spotify Free

0
Teufel

Goed nieuws voor de bezitters van Teufel met Raumfeld-technologie gewapende speakers: vanaf nu wordt ook de kosteloze variant van Spotify ondersteund.

Een streaming-capabel apparaat dat over Spotify Connect beschikt is alleraardigst. Toch zult u vaak ontdekken dat in dat soort gevallen alleen de betaalde variant van streamen via de muziekdienst wordt ondersteund. Jammer, want velen hebben natuurlijk een gratis account in gebruik. Al was het maar omdat Spotify ‘voor erbij’ wordt ingezet en u bijvoorbeeld al een hi-res abonnement bij iets als Tidal hebt lopen. Kortom: Spotify Connect is op dergelijke apparaten dan een tamelijk onbruikbaar ‘lekkermakertje’. Gelukkig zijn er ook wel degelijk fabrikanten die inzien dat streamen via de gratis Spotify-versie voor een hoop klanten óók interessant is. Teufel is er daar eentje van.

Raumfeld

Wat tot voor kort slechts voor Spotify Premium-gebruikers beschikbaar was, is nu ook voor de ‘gratis’ versie van Spotify mogelijk. Alle Teufel-streamingspeakers met Raumfeld-technologie van de derde generatie ondersteunen vanaf heden deze dienst. Kortom: hebt u een gratis account van de muziekdienst, dan kan het streamen over de genoemde speakers direct beginnen. Hopelijk volgen meer fabrikanten dit voorbeeld, want een hoop mensen verwachten toch wel een beetje dat wanneer er Spotify Connect op een verpakking vermeld wordt, dit onder alle omstandig heden werkt.