Vette show bij Listening Matters – Den Haag

0

Listening Matters is de nieuwe high-end audio winkel in Den Haag. Hoewel nieuw, is het adres vertrouwd. Namelijk in het pand waar eerst Chattelin te vinden was. Om de nieuwe winkel vrolijk te openen is er een dikke show. The Ultimate System Show. Wanneer? 22-02-2020… Gaan!

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van Listening Matters.

 Event Info:

We hebben met Listening Matters de wind flink in de zeilen. Met de komst van Marc Bosman is ons team completer en enthousiaster dan ooit. Dat willen we vieren op zaterdag 22 februari. Met volgens ons het beste audiosysteem dat wij kunnen samenstellen. Waar hypermodern samengaat met ambacht. Waar de top van digitale audio laat horen dat er niks digitaals aan is. Waar duidelijk wordt waarom het gerenommeerde magazine The Absolute Sound aan het buizenmerk Zanden de 2020 Best Product Award heeft toegekend aan alle (!) Zanden versterkers. Waarom de creme-de-la-creme van audio engineering gewoon in Nederland werkt. Grimm uit Eindhoven en Mola Mola uit Groningen. Dat Kroma Audio echt de meest natuurlijk klinkende luidsprekers ter wereld maakt. Dat digitale en analoge bronnen prima samengaan. Zoals de Dr.Feickert draaitafel.

Dit allemaal in de set die 22 februari vanaf 10.00 voor je klaar staat. Vrije inloop tot 17.00 uur.