11 C
Haarlem
maandag, juni 5, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Auralex Show bij Audio-Life op 19 maart

Auralex Show bij Audio-Life op 19 maart

0
Auralex Show bij Audio-Life op 19 maart

Audio Life organiseert komende donderdag 19 maart een event rondom het thema akoestiek. Hoofdrol zal Ben Littlewood van Auralex spelen, zijn verhaal zal de toon zetten voor verdere vragen uit het publiek.

Op 19 maart aanstaande organiseert Audio-Life een event in het teken van iets dat het geluid van een audiosysteem kan maken of breken: de akoestiek! ‘Ondergewaardeerd maar zó belangrijk!’, aldus de zaak. In de aankondiging lezen we verder: Akoestiekverbetering is gericht op het verbeteren van het geluid in de ruimte. Door een goede combinatie van (laag-)demping, diffusie en absorptie, kan zo een flinke verbetering van de nagalmtijd worden gerealiseerd en worden kwesties als een diep stereo-beeld, rust, plaatsing van de muziek een grote sweet spot en een zuivere basweergave vanzelfsprekend. Wij hebben een super expert uitgenodigd op dit gebied. Ben Littlewood van Auralex zal ons een boeiend verhaal vertellen en ingaan op alle persoonlijke vragen die jullie hebben als kritisch luisteraar’.

Auralex

Het bericht van Audio-Life – gevestigd in Buren – gaat verder: ‘Onze akoestische producten komen bij Auralex (fabrikant van onder meer akoestische panelen en andere gerelateerde zaken) vandaan. Deze club heeft ten opzichte van de concurrentie een aantal grote voordelen. Zo zijn van al hun producten metingen beschikbaar, dit in tegenstelling tot vaak peperdure oplossingen waarvan je je nog maar moet afvragen wat de daadwerkelijke toegevoegde waarde is. De service en ondersteuning van dit merk is echt fantastisch. Zo kun je via een slimme link je eigen ruimte in kaart brengen en een gratis advies van ze te krijgen waar je werkelijk iets aan hebt. Auralex komt tussen 19:30 en 21:00 uur bij Audio-Life om uit te leggen op welke manier je het beste je eigen ruimte kunt inrichten en met welke oplossingen dat kan en hoe deze werken. Uiteraard zal er dan iets lekkers te eten en te drinken klaarstaan’.

Het is zaak u vooraf aan te melden door een mail te sturen naar [email protected].