19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Bryston stopt tijdelijk met productie vanwege corona crisis

Bryston stopt tijdelijk met productie vanwege corona crisis

0
Bryston stopt tijdelijk met productie vanwege corona crisis

Het Canadese Bryston stopt tijdelijk met de productie, een maatregel opgelegd door de overheid om te pogen de corona crisis te bezweren.

Veel bedrijven hebben het zwaar deze tijd, dankzij de corona crisis. Tijdelijke sluitingen zijn aan de orde van de dag. In Canada moeten moeten alle bedrijven sluiten die ‘niet essentieel’ zijn. Bryston is een van die niet-essentiële bedrijven dat in ieder geval tot en met 8 april de deuren dicht moet doen. Het betekent dat de productie van apparatuur stil komt te liggen. Wel geldt dat veel medewerkers van het bedrijf thuis gaan werken, zo lezen we in de berichtgeving van Bryston. U kunt bijvoorbeeld nog steeds gewoon orders plaatsen, die als gebruikelijk verwerkt worden. Als een dealer apparatuur in voorraad heeft, krijgt u het beoogde apparaat gelijk mee naar huis. Anders is het even wachten tot er weer verscheept kan worden.

Thuiswerken

Verder laat Bryston weten dat de helpdesk gewoon blijft doordraaien, zij het met een iets compactere groep werknemers. Ook werken ontwikkelaars – wederom van huis uit – verder aan nieuwe ontwerpen, dus er staat zonder meer nog het een en ander op stapel. Hopelijk is het snel weer ‘business as usual’ voor het bedrijf. Al vrezen we dat er mogelijk nog wel een verlenging van deze ‘bedrijfsquarantaine’ aan zit te komen. Zo lang COVID-19 rondwaart en er geen vaccin is, moet er uitermate voorzichtig gehandeld worden.