19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Hi-Fi Dynavox TV-50: versterker voor bij de televisie

Dynavox TV-50: versterker voor bij de televisie

0
Dynavox TV-50: versterker voor bij de televisie

Het Duitse Dynavox heeft een nieuwe, compacte eindversterker uitgebracht. De TV-50 is bedoeld voor TV-toepassingen, maar kan ook breder ingezet worden.

De Dynavox TV-50 is een klein versterkertje voor bij de tv. Geen gekke gedachte, want de meeste flatscreens brengen maar een mager geluid ten gehore. Koppel er de TV-50 pus een setje speakers aan, en het geheel klinkt direct al een heel stuk beter. Het vermogen van de nieuweling bedraagt 2 x 50 Watt RMS in 4 Ohm. Daarbij loopt het frequentiebereik van 20 Hz tot 20 kHz. Voor koppeling met de televisie staan optische en coax digitale ingangen tot uw beschikking. Maar daarmee zijn we er nog niet!

Wel heel betaalbaar

De TV-50 van Dynavox is dankzij twee stereo lijningangen en een subwoofer-uitgang ook voor andere toepassingen inzetbaar. Zeker als u bedenkt dat eveneens voorzien is in Bluetooth. U zou de kleine versterker dus ook best in kunnen zetten als ‘gewone’ versterker. Bijvoorbeeld in de slaapkamer. Of wellicht logischer: op de werkkamer, al dan niet draadloos gekoppeld aan een computer aldaar. Ook eventuele kinderen in huis kunnen hun hart ophalen aan de TV-50. Zeker als u de prijs in ogenschouw neemt: de TV-50 kost slechts €149,90. De Nederlandse importeur van Dynavox is Bots Electronics.