15 C
Haarlem
donderdag, juni 1, 2023
Home Hi-Fi Rhapsody Show 14 maart verzet naar 2 mei

Rhapsody Show 14 maart verzet naar 2 mei

0
Rhapsody Show 14 maart verzet naar 2 mei

Het is héél jammer, maar ook begrijpelijk. Rhapsody Audio in Hilversum heeft zijn show van 14 maart aanstaande verzet naar 2 mei. Even 6 weekjes wachten dus. De reden is doodeenvoudig het Corona-virus. Het team van Rhapsody wilde niet het risoco lopen én wilde graag mensen beschermen tegen dit vervelende virus. 

Hieronder treft u de boodschap van Rhapsody Audio. 

Beste mensen

De consequenties van het Corona-virus grijpen om zich heen en laten ook de audiowereld en dus Rhapsody niet onberoerd. Zoals jullie weten is de jaarlijkse high-end beurs in München gecanceld. Onder andere naar aanleiding daarvan begonnen we te twijfelen over wat we met onze show moesten doen.

Na reacties van klanten en toeleveranciers hebben we besloten de AudioResearch-show van 14 maart te verzetten zodat alle geïnteresseerden de gelegenheid hebben om in alle rust van de show te komen genieten. De show wordt nu 2 mei gegeven.

Overigens, de apparatuur hebben we in huis en staat opgesteld. Dus wil je langskomen, bel dan even en we maken een afspraak voor een demo.

18 april hebben we onze fameuze show met MUST HEAR-sets. Houd onze website en Facebook-pagina in de gaten voor alle actuele informatie.

Harry en Michael

www.rhapsody.nl