TRPTK staat achter artiesten tijdens corona-crisis

1
TRPTK

Het label TRPTK laat weten achter haar artiesten te staan tijdens de corona-crisis, middels een bijzondere actie. Geen gek idee, want muziek moet blijven bestaan!

Het persbericht dat het label TRPTK de wereld instuurde laat niets aan duidelijkheid over. Zij ondernemen actie om het leven van hun artiesten – hopelijk – draaglijk te houden in barre tijden. Hieronder de integrale tekst:

Nu de wereld in shock is en we collectief de strijd aan moeten gaan met de onzichtbare vijand van het COVID-19 virus, wordt duidelijk dat de noodzakelijke maar zeer pijnlijke maatregelen de muziekindustrie in het hart raken. We voelen ons meer dan ooit verbonden met alle musici die deel zijn geworden uit de familie van TRPTK, ons hoogwaardige muzieklabel.

Het is schrijnend om te zien dat bij alle musici hun belangrijkste inkomstenbron direct is afgesneden. Immers, vrijwel alle concerten zijn voor een langere tijd geannuleerd.

Dus wat gaat TRPTK doen voor onze musici?

“Buy (xxx) A Coffee” button – Op elke artiestenpagina staat onderaan een “Buy (bijv. Maya Fridman) A Coffee” knop. Hiermee kan direct € 3,- worden gedoneerd aan de betreffende musicus. Een registratie op de website is niet nodig en er worden geen privégegevens bij verwerkt. Het volledige bedrag gaat naar de musicus, en voor elke donatie krijg je een coupon-code voor 25% korting op een volgende albumaankoop.

“TRPTK Stay At Home” sampler – Periodiek gaan wij een verzamelwerk uitbrengen van enkele van onze favoriete tracks op verschillende albums. Deze downloads zijn beschikbaar in 96, 192 en 352.8 kHz 24 bits en de volledige opbrengst gaat naar de artiesten op deze sampler. De eerste sampler staat al klaar op https://trptk.com/catalogue/stay-at-home.

Royalty-uitbetalingen – Zolang deze crisis duurt gaan wij, in plaats van jaarlijks, maandelijks royalty’s van onze muziekverkopen uitbetalen aan onze musici. Op deze manier hopen wij dat de financiële lasten bij onze musici dragelijker worden.

Mede namens onze artiesten alvast heel hartelijk dank voor uw aandacht en bijdrage. Samen staan we sterker!

Wij wensen u een ‘behouden vaart’ toe in goede gezondheid!

1 REACTIE