21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi Live Stream multitest vrijdag – Drie high-end bookshelfs

Live Stream multitest vrijdag – Drie high-end bookshelfs

0
Live Stream multitest vrijdag – Drie high-end bookshelfs

We gaan komende vrijdag – 24 april 2020, 10:00 – weer live een prachtige test doen. Een trio-test. De Focal Sopra No1 versus de Paradigm Persona B versus de Kudos 505. Drie titanen dus. Voor aansturing pakken we onze referentieset. 

We hebben weer een prachtige multitest om met u samen te doen. Deze keer drie titanen:

Als aansturing zetten we onze referentieset in. Deze bestaat uit een Pass Labs XP-12 voorversterker, Bryston 4B SST3 eindversterker een set interlinks van Grimm Audio, net- en luidsprekerbekabeling van Audoiquest en filtering van Kemp en Isotek. We hopen dat jullie aansluiten komende vrijdag om 10:00!

Schrijf alvast in!