Velodyne presenteert MicroVee MKII subwoofer

0
Velodyne

Een lekker compacte subwoofer als de nieuwe Velodyne MicroVee MKII subwoofer vindt overal wel een plekje, ideaal dus.

De Velodyne MicroVee MKII subwoofer vindt ook bij kleinbehuisden moeiteloos een plekje. De sub meet namelijk maar 22,9 x 22,9 x 22,4 cm. Het huiseigen Digital Drive Control System (DDCS) is speciaal voor deze subwoofer ontworpen. Het is gebaseerd op een DSP die zorgt voor een lineaire membraambeweging en vervorming tegengaat. Volgens de fabrikant zelfs waarden tot 1/-6 deel in vergelijking met soortgelijke subs.

2000 Watt klasse D

Een klasse D-versterker met een maximaal vermogen van 2000 Watt en een gepatenteerd Energy Recovering System (ERS) stuurt de 6,5 inch-driver aan. U kunt deze Velodyne dus een stevig deuntje laag laten produceren. Een – wederom volgens de fabrikant – geoptimaliseerde voeding moet garant staan voor een goede dynamiek en nauwkeurig gedefinieerde bassen. Verder treft u aan de beide zijkanten passieve basradiatoren aan. Praktisch is de anti-clipping-schakeling die overbelasting voorkomt. Tot slot is er ook nog een subwoofer-direct-ingang, die het interne scheidingsfilter omzeilt. De Velodyne MicroVee MKII is verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit voor een bedrag van €1100. Een perfecte oplossing als u geen ruimte hebt voor een subwoofer met meer traditionele afmetingen. Ook ideaal als subje voor op de slaap- of werkkamer. De Nederlandse importeur van Velodyne is AudioIngang. Het merk zelf is eind vorig jaar overgekocht door het Duitse Audio Reference, zoals u hier zelf kunt lezen.