19 C
Haarlem
dinsdag, juni 6, 2023
Home Personal Audio Winnaar Meze 99 en Earmen amp bekend

Winnaar Meze 99 en Earmen amp bekend

0
Winnaar Meze 99 en Earmen amp bekend

Afgelopen vrijdag hebben we een grote multitest van hoofdtelefoons gehouden. Live via Youtube. Dankzij de modificaties aan Harriette, kon u meeluisteren bij deze multitest. We hebben die dag ook een prijsvraag uitgeschreven. Eindelijk is het zo ver: we hebben een winnaar!

Het was blijkbaar een lastige prijsvraag, want lang niet iedereen wist dat het bijzondere prototype van beton was gemaakt (de cups). We hebben dit model – in samenwerking met Concrete Audio – gezien op de Headphone Heaven Show van 2017.

Van alle inzendingen die het antwoord goed hadden, feliciteren we Emiel van Duijnen Montijn met deze geweldige prijs (eigenlijk twee :-)).

Voor iedereen die mee heeft gedaan aan de prijsvraag: hartelijk dank voor jullie deelname! En wees gerust: er komen nog meer prijsvragen.