14.2 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Personal Audio Hoofdtelefoons Campfire Audio Ara in-ears met zeven drivers

Campfire Audio Ara in-ears met zeven drivers

0
Campfire Audio Ara in-ears met zeven drivers

Wat in ieder geval opvalt aan de nieuwe Campfire Audio Ara in-ear is dat er maar liefst zeven gebalanceerde drivers zijn ingezet.

Het Amerikaanse Campfire Audio heeft de nieuwe Ara in-ear uitgebracht ((zie afbeelding boven dit artikel). En dat is meteen het meest opvallende exemplaar van de line-up voor 2020. De toch wel bijzonder te noemen dopjes beschikken over een behuizing van titanium. Daarin treft u zeven gebalanceerde drivers aan. Om precies te zijn: twee voor de hoge tonen, een enkele voor de middentonen en vier lagetoners. Deze Ara kost u $1299.

En ook nog een vlaggenschip

Campfire Audio heeft meer nieuwe modellen uitgebracht naast deze topper. Zo is er de Andromeda, die voor het eerst sinds de lancering in 2016 is opgefrist. Hij beschikt onder meer over een nieuwe solid-body interne akoestische kamer. En dat moet volgens de fabrikant voor meer detail zorgen en vocale aanwezigheid verduidelijken. Bij deze in-ear krijgt u een passende groen gekleurd etui kurk en u dient er $1099 voor te betalen. Tot slot is er dan nog het vlaggenschip (voor 2020 dan) van Campfire Audio, in de vorm van de Solaris. Voorzien van vier drivers is deze opgefriste versie 20 procent kleiner dan het originele model. Geheel in zwart uitgevoerd zijn de dopjes voorzien van 3D-geprinte akoestische kamers. Ook zijn de accessoires vernieuwd: u krijgt er nu een ‘Super Smokey Litz’ verzilverde koperkabel bij, voorzien van oorhaken. En ook bij deze dopjes treft u een van kurk gemaakt bewaaretui aan, deze keer in bruin uitgevoerd. Aan de Campfire Audio Solaris hangt een prijskaartje van $1499.