11.6 C
Haarlem
donderdag, juni 8, 2023
Home Hi-Fi Accessoires Okki Nokki One, derde generatie platenwasser

Okki Nokki One, derde generatie platenwasser

0
Okki Nokki One, derde generatie platenwasser

De Okki Nokki One (wij verzinnen die naam ook niet) is alweer de derde generatie platenwasser van deze fabrikant.

Laat maar lekker draaien! Dat geldt voor vinyl als welhaast vanzelfsprekend. Maar toch verzamelt zich na verloop van tijd een hoop vuiligheid en stof op de gemiddelde plaat. De Okki Nokki One is een van nul af aan opnieuw ontworpen platenwasmachine. Opvallend zijn de dubbelwandige opzet van het geheel, dat de machine weer een stukje stiller maakt dan z’n voorgangers. Ook de gestroomlijnde luchttoevoer draagt z’n steentje wat dat betreft bij.

Set met toebehoren meegeleverd

De Okki Nokki One is kinderlijk eenvoudig te bedienen; er is maar één knop voorhanden. Goed, die knop heeft dan wel meerdere functies, maar toch. Een ingebouwde zuigarm kan overweg met zowel LP’s, singles en maxi’s. Een pijlmeter laat zien hoeveel reinigingsvloeistof nog beschikbaar is en of het tijd is om weer eens bij te tanken. Meegeleverd met de Okki Nokki One worden een grote en kleine plaathouder en een plaatklem met labelafdekking. Ook singles kunnen passend gemaakt worden en verder kunt u dankzij de eveneens meegeleverde 1 liter reinigingsvloeistof meteen aan het wassen slaan. Een geitenharen borstel en een netsnoer completeert het pakket, voor het geheel betaalt u €499. Meer info op de site van de fabrikant.