21.2 C
Haarlem
zaterdag, juni 10, 2023
Home Hi-Fi PS Audio Stellar Strata all-in-one

PS Audio Stellar Strata all-in-one

0
PS Audio Stellar Strata all-in-one

De Stellar Strata van PS Audio is een complete all-in-one, wat betekent dat u zelf alleen nog voor de speakers hoeft te zorgen.

PS Audio brengt deze of volgende maand (dat is de verwachte verkrijgbaarheidstermijn) de Stellar Strata uit. Het betreft hier een complete all-in-one. Voorzien van een muziekstreamer, DAC, voorversterker en 200 Watt eindversterker. Het geheel is verpakt in een slanke behuizing, dus veel ruimte neemt het niet in. Bijzonder aan de Stellar Strata is in ieder geval de nieuwste streaming-module van PS Audio. In samenwerking met de app Connect streamt u hiermee vanaf Spotify, Qobuz, Tidal, Napster, iHeart Radio en natuurlijk elke DLNA-bron op het (thuis)netwerk.

Direct Stream

Ook beschikt de PS Audio Stellar Strata over een USB-ingang (maximale kwaliteit 384 kHz / DSD128), een optische ingang (96 kHz), twee coax digitale ingangen (elk 192 kHz). Wat analoge ingangen betreft staan drie RCA-lijningangen paraat, alsmede XLR. Praktisch is de I2S-interface waarmee u onder meer cd-transporten koppelt. Deze ingang is eveneens compatibel met Direct Stream van PS Audio, waarmee u de MQA-laag op SACD-schijven kunt gebruiken. De huiseigen Digital Lens-techniek zorgt ervoor dat alle digitale ingangen aan een FPGA worden gevoerd. Die leest volgens de fabrikant vervolgens samplefrequentie en formaat en herklokt de data, reduceert jitter en minimaliseert vertragingen. Ook GainCell van PS Audio staat paraat, waarmee de nadelige invloed van het signaalpad op het muzieksignaal verminderd moet worden. We vonden op een Engelse site een genoemde prijs van £3000.