16.2 C
Haarlem
woensdag, juni 7, 2023
Home Hi-Fi Archieven Neil Young bereikbaar via BluOS

Archieven Neil Young bereikbaar via BluOS

1
Archieven Neil Young bereikbaar via BluOS

Gebruikers van BluOS – in ieder geval die in de VS en Canada – kunnen voortaan ook putten uit de Neil Young Archives.

Liefhebbers van (de muziek van) Neil Young kunnen alweer een tijd hun hart ophalen bij de Neil Young Archives. Hier is alle muziek ooit geproduceerd door Young te vinden én in hi-res kwaliteit te beluisteren. Dat kan deels zelfs geheel gratis: elke dag staat er een nieuw album van de dag voor u klaar, alsmede nieuws en kan door de songbibliotheek gebladerd worden. Daarin treft u een schat aan informatie over de diverse tracks en meer in aan. Wilt u simpelweg álle muziek van Young beluisteren? Dan kan een abonnement voor $19,99 per jaar afgesloten worden. En luisteren kan dus nu niet alleen meer via de browser, maar tevens via BluOS.

Ook ooit hier?

Ook in BluOS kunt u gebruik maken van de gratis features (het album van de dag en album van de week), maar betalen van de genoemde $19,99 geeft u een jaar lang toegang tot de complete catalogus. Althans, dat geldt voor BluOS-gebruikers in de VS en Canada. Of en wanneer deze mogelijkheid in onze contreien beschikbaar komt is niet bekend. Gelukkig staat Neil Young niet bepaald als de beroerdste bekend, dus de kans is redelijk aanwezig dat we er hier binnenkort ook naar kunnen luisteren. Duimen maar, voor de fans dus.

1 REACTIE

  1. Sommige liedjes kan ik wel pruimen.
    Altijd Neil Young luisteren krijg ik luister moeheid van, net zoals high end installaties die een bepaalde tonale sound hebben, waar je moe van word.
    McKintosh schijnt dat niet te hebben.

    Het zelfde heb ik met Ian Dury. Éen track, prima, maar na teveel heb ik er genoeg van.
    Hoe anders bijvoorbeeld met the Stranglers of the Cure.