15.2 C
Haarlem
zondag, juni 4, 2023
Home Streaming Audio Multiroom Audio Denon Home biedt nu Placement EQ

Denon Home biedt nu Placement EQ

0
Denon Home biedt nu Placement EQ

Dankzij de nieuwste HEOS-app en firmware-update profiteren gebruikers van Denon Home nu
van een nog betere ervaring dankzij Placement EQ.

‘De luidsprekers van Denon Home zorgen ondanks hun kleine formaat voor een indrukwekkende weergave van de lage bastonen. Als je een speaker dicht bij een grote muur plaatst of in een hoek, kan de bas enigszins overweldigend klinken (dreunend). Dit fysieke effect kan moeilijk worden gecompenseerd door een standaard bas/treble-bediening, zoals in de HEOS-app waarmee het Denon Home-geluid wordt bediend’, aldus aldus de fabrikant.

Placement EQ

Denon Home biedt nu -middels een firmware-update – een Placement EQ. Deze houdt rekening met de locatie bij het bedienen van de basrespons (vrijstaand, dicht bij een muur of op een plank, in de hoek). De installatie van Placement EQ werkt in real-time. De gebruiker kan dus wisselen tussen de drie instellingen en het effect is – zo meldt de fabrikant – direct hoorbaar: ‘De basrespons kan worden getuned en afgestemd op de muziek en persoonlijke smaak van de gebruiker. Tel daar de standaard bas/treble-bedieningen bij op en je hebt meer dan genoeg opties om het beste geluid uit je Denon Home-speaker te krijgen’.

Handige geïntegreerde bediening

Denon Home-luidsprekers zijn aan de bovenkant voorzien van bedieningsknoppen voor het volume, afspelen/pauzeren en voorkeuzetoetsen. Dankzij de nieuwste firmware-update kunnen gebruikers nummers overslaan met behulp van een bedieningsknop op de Home-luidspreker, zonder dat ze hun telefoon bij de hand hoeven te hebben. Alle Home-luidsprekers zijn voorzien van een knop voor afspelen/pauzeren. Als u één keer op de afspeel/pauzeer-knop drukt wordt het nummer gepauzeerd. Als u twee keer op de afspeel/pauzeer-knop drukt, kunt u doorgaan naar het volgende nummer. Als u drie keer drukt wordt het vorige nummer afgespeeld of wordt het huidige nummer opnieuw gestart.

Update staat per direct klaar

De update is vanaf heden beschikbaar voor alle Home-luidsprekers:

  • Denon Home 150
  • Denon Home 250
  • Denon Home 350

De Denon Home-luidspreker moet zijn ingeschakeld en verbonden met het internet om de HEOS-update direct te ontvangen bij het openen van de HEOS-app. Als u voor automatische updates hebt gekozen bij het instellen van de speaker, is de update als het goed is al beschikbaar op het apparaat. Voor meer informatie over Sound United en zijn merken, staat er vanzelfsprekend een website voor u klaar.