20.9 C
Haarlem
zaterdag, juni 3, 2023
Home Hi-Fi High End Society cancelt High End Swiss en World of Hifi

High End Society cancelt High End Swiss en World of Hifi

0
High End Society cancelt High End Swiss en World of Hifi

De coronacrisis heeft ervoor gezorgd dat wederom een tweetal grote evenementen niet doorgaat, zo laat de High End Society weten.

Werd de voor vorige maand op stapel staande grootste hifi-show ter wereld -de High End München – al eerder dit jaar gecanceld, nu volgt de High End Society met de afzegging van twee andere grote hifi-beurzen. Zowel High End Swiss (Zürich) als World of Hifi (in Düsseldorf) gaan niet door vanwege de onzekerheden rondom COVID. Volgens de organisatie zijn grote evenementen in Duitsland sowieso al verboden tot ten minste 31 augustus, wat daarna gaat gebeuren is onvoorspelbaar. De kans is levensgroot dat het virus tegen het einde van de zomer weer in alle hevigheid terugkeert. Zeker nu te zien is hoe onverantwoord mensen zich gedragen, waarbij alle regels betreffende ‘social distancing’ aan de laars worden gelapt. Als organisator van welk grootschalig evenement wil je natuurlijk geen enkel risico lopen om dat gebeuren als ‘super spreading event’ de boeken in te laten gaan. Dat stigma blijft je als bedrijf mogelijk lang achtervolgen.

Naar begin volgend jaar

Kortom: het wordt een rustig jaartje wat high-end expo’s betreft. De High End Society heeft de High End Swiss vooralsnog ingepland voor 9 en 10 januari 2021 en de World of Hifi op 6 en 7 maart 2021. Ook dat zijn vanzelfsprekend riskante data want het is de meest waarschijnlijke tijd voor een nieuwe lockdown. Hou de meldingen hier en op de site van de High End Society dan ook inde gaten, voor het geval u graag een van deze evenement had bezocht. De kans is aanwezig dat ze weer worden doorgeschoven. Maar vooralsnog staan alle grote happenings van de Duitse high-end sociëteit nu voor 2021 op de rol.