The Virtual Audio Show (TVAS) in herfst en winter

0
The Virtual Audio Show

Rekenen op grote audioshows hoeven we dit jaar niet meer, en het zou ook onverstandig zijn erheen te gaan. The Virtual Audio Show biedt uitkomst!

Zo ongeveer elke grote audio-expo die dit jaar gepland was is afgelast. De boosdoener is natuurlijk het welbekende COVID-19 virus. En zolang er geen vaccin is (en een significant deel van de wereldbevolking ook gevaccineerd) zal het nog wel een tijd gedaan zijn met massa-evenementen. Vandaar dat een initiatief als The Virtual Audio Show (TVAS) van harte welkom is. Het idee is dat exposanten een plek krijgen waar ze via een stream in contact kunnen komen met hun huidige en toekomstige klanten. Bijvoorbeeld om nieuwe producten en ontwikkelingen te tonen. Het aardige is dat The Virtual Audio Show een stuk langer duurt dan de gemiddelde fysieke beurs. De eerste editie van TVAS loopt van 7 september tot en met 9 oktober dit jaar en de versie daarna van 8 februari tot en met 12 maart 2021.

Net echt, maar dan anders

U ‘bezoekt’ The Virtual Audio Show via een al even virtuele plattegrond. Die leidt u naar virtuele kamers verdeeld over virtuele verdiepingen. Verder staan zaken als seminars en muziek op het programma, waarmee het inderdaad verdacht veel op een ‘echte’ expo lijkt. Extra voordeel: u hoeft er niet voor op reis, wat meteen weer geld scheelt. Ergens zou het best mooi zijn als dit soort virtuele evenementen in ieder geval ten dele een blijvertje blijkt te zijn. TVAS wordt overigens georganiseerd door Hifi Pig.