Hifistudio79 en Topping, een gouden combi

3
Hifistudio79

Hifistudio79 stuurde ons een kort maar krachtig persbericht, waarin ze u en ons wilde laten weten officieel Topping Audio dealer te zijn.

Ach, wie zijn wij om geen gehoor te geven aan een bescheiden roep om aandacht van audiobedrijven in deze toch wel barre tijden? Vandaar dat we u het heel korte edoch krachtige persbericht van Hifistudio79 niet willen onthouden. Het luidt als volgt:

‘Hifistudio79 is officieel Topping Audio dealer. Topping is razendsnel de audio markt aan het bestormen met geweldige ontwerpen, zowel met D/A-converters als met hoofdtelefoonversterkers. Veel kwaliteit voor bescheiden prijzen, Top kwaliteit hoeft niet duur te zijn. Topping is te bestellen op www.hifistudio79.nl‘.

E30

Op die site troffen we trouwens – nu we het dan toch over Topping hebben – de alleraardigste E30 (zie afbeelding bovenaan dit artikel) van dat merk aan. Dit is een DAC opgebouwd rondom de 32bit AK4493 van AKM. De afspeelkwaliteit in PCM loopt tot en met 32 bit / 768 kHz, 22,4 MHz DSD en DoP DSD256. Kies qua ingang uit USB, of S/PDIF optisch en coax. Desgewenst is deze Topping ook als voorversterker inzetbaar. Voor de prijs hoeft u ‘m in ieder geval niet te laten staan: €129 bij Hifistudio79. De van oorsprong Chinese DAC wordt overal en nergens geprezen om z’n kwaliteiten, dus iets leuks hoeft soms inderdaad niet de hoofdprijs te kosten!

 

3 REACTIES

  1. Dag Ronald, volgens mij is het verstandig meer aandacht (review A90/D90SE) te schenken aan het merk Topping. Deze heeft nu echt audiofielen apparatuur en als je de adviesprijzen ziet bij Hifistudio79 dan denk je meteen, Ferdy weet niet wat de norm is van de audiofiel, nu de prijzen zijn niet extreem maar de specificaties wel.