Kraftwerk Dolby Atmos tracks op Tidal en Amazon

0
Kraftwerk

Goed nieuws voor fans van Kraftwerk die ook nog een Tidal Hi-Fi of Amzon Music HD-abo hebben: luister naar Dolby Atmos-track van deze band.

Vanaf vandaag zijn diverse Kraftwerk-releases op Tidal H-Fi en Amazon Music HD te beluisteren. Een deel van die tracks zal bovendien Dolby Atmos ‘bevatten’. De uitgaven die nu bij de genoemde muziekstreamingdiensten verschijnen, vallen onder de paraplu ‘first time on digital’. Een van de highlights is de Dolby Atmos/HD surroundmix van Kraftwerk’s Grammy-bekroonde documentaire 3-D The Catalogue uit 2017.

Duitstalige albums

Verder zijn de originele Duitstalige versies van vijf studio-albums van Kraftwerk vanaf 3 juli te beluisteren. Het gaat dan om Mensch-Maschine, Computerwelt, Techno Pop en The Mix. Verder zijn Radio-Activity (en Radio-Aktivität) plus Tour De France voor het eerst wereldwijd beschikbaar voor streamen en downloaden. Uitstekend nieuws dus voor fans van deze bijzondere groep muzikanten.