Marshall Emberton, groots gevoel in je handpalm

0
Marshall

De Marshall Emberton Bluetooth-speaker ademt de stijl van een stevig rockconcert, maar past moeiteloos in de palm van je hand.

De kans dat je tenminste een gitaarversterker (en meestal meer) van Marshall tegenkomt bij een rockconcert is levensgroot. Zo’n stapeltje stevige jongens doet het immers altijd goed. Het merk is iconisch te noemen en draait alweer een hele tijd mee. Waarschijnlijk alle groten der aarden hebben ermee gewerkt. De afgelopen jaren richt Marshall zich ook op de thuisgebruiker. Met hoofdtelefoons en Bluetooth-speakers. Ze hebben allemaal het kenmerkende uiterlijk van de fabrikant. De nieuwe Emberton Bluetooth-speaker is wat dat betreft geen uitzondering. Iedereen met een beetje kennis van het merk moet direct gaan zwijmelen.

360 graden rondom

De Marshall Emberton is voorzien van True Stereophonic, een techniek die ervoor moet zorgen dat het geluidsbeeld 360 graden beslaat. Bang voor een spat water is de speaker evenmin, want IPX7 waterbestendig (hij mag gedurende een half uur lang op maximaal 1 meter diepte staan). Interessant is de speeltijd die de ingebouwde accu in volgeladen toestand biedt: maar liefst 20 uur. Snelladen van maar 20 minuten levert alweer 5 uur luisterplezier op. De Emberton is op moment van schrijven alleen nog verkrijgbaar in Engeland, voor een bedrag van £129. Hij zal uiteindelijk ook onze kant wel op komen, gokken we.