14.6 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Home Cinema - Custom Install Philips tv’s en audioproducten met DTS Play-Fi

Philips tv’s en audioproducten met DTS Play-Fi

0
Philips tv’s en audioproducten met DTS Play-Fi

TP Vision, de huidige eigenaar van het merk Philips, gaat televiesies en audioproducten met DTS Play-Fi uitbrengen.

DTS Play-Fi maakt dingens als streamen van hi-res audio voor muziek, tv-geluid en app-gebaseerde zaken mogelijk. Het idee is verder dat daarbij een hoge geluidskwaliteit gehaald wordt, wat natuurlijk altijd fijn is. Producten die met het systeem overweg kunnen – denk aan mobiele apparaten, tv’s, soundbars en speakers – communiceren moeiteloos met elkaar. En zo bouwt u in een handomdraai een bij elkaar passend home entertainment systeem op. TP Vision’s Philips OLED805-serie is de eerste tv van een A-merk dat DTS Play-Fi standaard aan boord krijgt. Vervolgens moeten ook alle op Android draaiende tv’s van Philips een upgrade naar DTS Play-Fi krijgen. Later dit jaar krijgen ook de 2019 Android tv’s nog een update.

Meer apparatuur onderweg

In het najaar brengt TP Vision onder de naam Philips nog een serie soundbars en luidsprekers met DTS Play-Fi uit. Liefhebbers kunnen dan hun hele huis volzetten met onderling verbonden en compatibele systemen. Ofwel: maak van uw hele woning één groot entertainmentsysteem. Dit jaar wordt dus het jaar van DTS Play-Fi voor TP Vision, en als het een beetje meezit hebt u toevallig nog een upgradable toestelletje staan ergens in huis.