16.7 C
Haarlem
vrijdag, juni 2, 2023
Home Video-cast Q and A Q and A Friday – 03-07-2020 – 10:00 CEST

Q and A Friday – 03-07-2020 – 10:00 CEST

2
Q and A Friday – 03-07-2020 – 10:00 CEST

Het is weer zover deze vrijdag. We zitten weer om 10:00 klaar voor u om alle vragen van onze lieve lezers en kijkers te beantwoorden! 

Eens in de maand maken we een uur vrij om vragen van u: lezers en kijkers – te beantwoorden. Ook pakken we een paar opvallende vragen eruit die via de mail gesteld zijn. Daar leren wij weer van en u krijgt wellicht éindelijk een antwoord op uw prangende vraag.

Als u vragen hebt voor de komende live stream: laat het weten! We behandelen deze met liefde en plezier!

U vindt al onze live Streams in de Event Kalender. Daar staan niet alleen de Q and A’s, maar ook de multitests – op 11-07 gaan we live luidsprekerkabels rond 200 euro testen! – en Workshops (18-07 gaan we een ROON NUC in elkaar zetten).

We hopen u vrijdag weer te zien! Tot dan!

2 REACTIES

  1. Heeft Alpha-Audio zicht op een eventuele doorstart van Metrum Acoustics. Ik zou namelijk graag een Mqa-module of een I2S-module voor mijn Onyx willen bestellen. Alpha-Audio heeft mij behoorlijk enthousiast gemaakt voor dit merk. Hoop dat jullie mij meer informatie kunnnen geven. Bij voorbaat dank!
    Met vriendelijke groet,
    Dick Klip