14.6 C
Haarlem
dinsdag, mei 30, 2023
Home Hi-Fi Advance Paris WTX-1100 24 bit Bluetooth-adapter

Advance Paris WTX-1100 24 bit Bluetooth-adapter

0
Advance Paris WTX-1100 24 bit Bluetooth-adapter

Het Franse Advance Paris heeft de nieuwe WTX-1100 uitgebracht, een Bluetooth-adapter met 24-bits resolutie voor de beste draadloze geluidskwaliteit.

De Advance Paris WTX-1100 is een Bluetooth-adapter met de focus op geluidskwaliteit. Daarom is een hoofdrol weggelegd voor aptX HD. Dit protocol maakt een draadloze geluidsoverdracht met een resolutie van 24 bit mogelijk. Daarnaast zorgt het voor een minimum aan vervorming en een laag achtergrondniveau van ruis. De WTX-1100 beschikt over zowel analoge als digitale uitgangen (coax en optisch), zodat koppeling met elke hifi-installatie of actieve speakers mogelijk is. Waarbij natuurlijk geldt dat het apparaat samenwerkt met elk merk en type apparaat dat over een analoge lijningang of digitale ingang beschikt. Qua uiterlijk past de adapter ‘t mooist bij de huiseigen Advance Paris-apparatuur.

Eigen Cirrus Logic DAC-chip

Intern maakt de Advance Paris WTX-1100 geen gebruik van de standaard in de Qualcomm-chipset aanwezige DAC. In plaats daarvan is gekozen voor de CS4344 24 bit / 192 kHz DAC van Cirrus Logic. Verder geldt dat de WTX-1100 downwards compatibel is met andere Bluetooth-protocollen. Dus mocht uw zendende apparaat geen aptX HD aan boord hebben, dan kunt u toch nog geluid overbrengen. Zij het in een mindere kwaliteit. Meer informatie over de nieuweling vindt u op de website van de importeur annex distributeur Servi-Q, om precies te zijn alhier.