13.6 C
Haarlem
vrijdag, juni 9, 2023
Home Winkels Hobo Hifi heeft mooie inruilactie Sonus Faber

Hobo Hifi heeft mooie inruilactie Sonus Faber

0
Hobo Hifi heeft mooie inruilactie Sonus Faber

Hobo Hifi laat via zijn meest recente nieuwsbrief weten dat het een alleraardigste inruilactie betreffende Sonus Faber speakers heeft georganiseerd.

U hebt een set oude Sonus Faber speakers staan die u eigenlijk best wilt upgraden naar een nieuw model? Dan kunt u nu uw slag slaan bij Hobo Hifi. Er is daar namelijk tot en met 30 september dit jaar een interessante actie gaande. Daarbij wordt het volledige aankoopbedrag van uw oude Sonus Faber’s in mindering gebracht op de prijs van de nieuwe speakers die u koopt. Let wel op de bekende ‘kleine lettertjes’, ofwel de voorwaarden die bij deze actie gelden. Zo moet de aanschafwaarde van de nieuwe speakers tenminste 2,5 hoger liggen dan de aankoopprijs van uw bestaande speakers. Waarbij verder geldt dat deze oude exemplaren in werkende staat dienen te zijn. Tevens dient u te kiezen uit een center speaker of een luidsprekerpaar uit de series Homage Tradition, Olympica Nova of Sonetto. En nou ja, als de actie zoals gezegd tot en met 30 september loopt, moge het duidelijk zijn dat u dient te bestellen voor 1 oktober dit jaar.

Of eerst eens luisteren

Mocht u toch eerst eens willen luisteren naar een van de recente modellen Sonus Faber, dan is het boeken van een luistersessie mogelijk. Waarbij – zo meldt Hobo Hifi in de genoemde nieuwsbrief – vanzelfsprekend alle geldende regels om u zo gezond mogelijk te houden in acht worden genomen. Meer over de ‘Trade In To Trade Up inruilactie’ leest u op de bijbehorende actiepagina.