HOBO Hifi laat je luisteren naar NAD Masters M33

0
HOBO Hifi

In de Amersfoortse vestiging van Hobo Hifi kunt u vanaf deze donderdag tot en met volgende week donderdag luisteren naar de nieuwe NAD Masters M33.

Wilt u eens met eigen oren horen hoe die nieuwe NAD Masters M33 nou precies klinkt? Dan kan dat bij Hobo Hifi in de Amersfoortse vestiging. Van donderdag 27 augustus tot en met donderdag 3 september kunt u daar terecht voor een luistersessie. De inmiddels met een EISA Award bekroonde all-in-one van NAD staat luisterklaar opgesteld. Het is daarbij wel zaak om van te voren een afspraak te maken middels een belletje naar 033-4610101 of door een mail aan [email protected]. Deze werkwijze heeft vanzelfsprekend alles te maken met de COVID-pandemie die nog altijd voortwoekert. Mocht u echter toevallig in de buurt zijn, dan mag u – zo belooft de zaak – ook out of the blue aankloppen.

Virtueel luisteren bij Alpha Audio

De NAD Masters M33 werd – zoals u via bovenstaande link al kon vernemen natuurlijk – niet alleen door Alpha Audio beoordeelt, u kunt er ook – virtueel – zelf naar luisteren. Natuurlijk is dat nooit ‘the real thing’, maar het geeft wel een aardige impressie van de muzikale mogelijkheden van het apparaat. Gekoppeld aan de Focal Sopra No1 kunt u genieten van een selectie aan muziek en muzieksoorten. En dat ook nog eens op een voor uw gezondheid veilige manier, altijd fijn!